Enciclopedia Blackwell a gândirii politice David Miller

ISBN: 9789735012168

Published:

Hardcover

814 pages


Description

Enciclopedia Blackwell a gândirii politice  by  David    Miller

Enciclopedia Blackwell a gândirii politice by David Miller
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 814 pages | ISBN: 9789735012168 | 9.49 Mb

Acoperind intregul spectru al istoriei si teoriei politice, de la Socrate la John Rawls, Enciclopedia Blackwell , coordonata de David Miller, este considerata cea mai erudita si totodata larg accesibila lucrare de referinta a domeniului.

Aparitia eiMoreAcoperind intregul spectru al istoriei si teoriei politice, de la Socrate la John Rawls, Enciclopedia Blackwell , coordonata de David Miller, este considerata cea mai erudita si totodata larg accesibila lucrare de referinta a domeniului. Aparitia ei in romaneste suplineste o lipsa resimtita acut nu numai de politolog, sociolog sau ziarist, dar si de nespecialistul interesat sa aiba informatii solide intr-un teritoriu de maxima actualitate.Cele 350 de intrari ale Enciclopediei imbina intr-o formula echilibrata articole extinse cu definitii succinte.

Conceptele-cheie ale gandirii politice (stat, drept, contract social, obligatie politica, autoritate, libertate, egalitate, democratie, despotism etc.) sunt explicate si analizate, iar doctrinele si ideologiile (liberalism, conservatorism, socialism, marxism, rasism, fascism etc.) sunt raportate atat la contextul istoric, cat si la politicile contemporane. Fiecare intrare trimite la altele si se regaseste in indicele de la sfarsitul volumului.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Enciclopedia Blackwell a gândirii politice":


afscmelocal387.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us