Ο χορός των δολοφόνων Daniel Silva

ISBN:

Published:

Paperback

416 pages


Description

Ο χορός των δολοφόνων  by  Daniel Silva

Ο χορός των δολοφόνων by Daniel Silva
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 416 pages | ISBN: | 5.19 Mb

Η Βόρεια Ιρλανδία, μετά από αιώνες θρησκευτικών και πολιτικών συγκρούσεων, ζει τον πρώτο, αβέβαιο χρόνο μιας εύθραστης ειρήνης. Μέσα σε μια νύχτα, όμως, μια ομάδα εξτρεμιστών προτεσταντών πραγματοποιεί τρεις άγριες τρομοκρατικές επιθέσεις πουMoreΗ Βόρεια Ιρλανδία, μετά από αιώνες θρησκευτικών και πολιτικών συγκρούσεων, ζει τον πρώτο, αβέβαιο χρόνο μιας εύθραστης ειρήνης.

Μέσα σε μια νύχτα, όμως, μια ομάδα εξτρεμιστών προτεσταντών πραγματοποιεί τρεις άγριες τρομοκρατικές επιθέσεις που απειλούν να γυρίσουν πίσω τη ροή της Ιστορίας...Ο Μάικλ Όσμπορν έχει παραιτηθεί από τη CIA, αλλά πείθεται να επιστρέψει στην υπηρεσία όταν ο πεθερός του, ο πρώην γερουσιαστής Ντάγκλας Κάνον, τοποθετείται πρεσβευτής στο Λονδίνο.

Κι όταν ανακαλύπτει ότι οι τρομοκράτες τον έχουν επιλέξει τον ως τον επόμενο στόχο τους, αρχίζει έναν θανάσιμο αγώνα δρόμου για να σώσει τη ζωή του Ντάγκλας αλλά και την ίδια την ειρήνη.Ο Μάικλ, όμως, δεν γνωρίζει ότι είναι απλώς ένα πιόνι σ ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι.

Για άλλη μια φορά, το πεπρωμένο του ελέγχεται από την Εταιρεία, τη μυστική οργάνωση που καλλιεργεί τη διεθνή ένταση για να εξυπηρετήσει τα οικονομικά συμφέροντά της. Και για άλλη μια φορά, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον προσωπικό του αντίπαλο, τον «Οκτώβρη», τον πιο επικίνδυνο εκτελεστή στον κόσμο, που κατάφερε να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια του στην τελευταία τους σύγκρουση...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ο χορός των δολοφόνων":


afscmelocal387.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us